Kevättä alkaa olla jo ilmassa. Lumet sulailevat ja aamulla paistoi jo autuaana aurinko, herätti minutkin pehmeän sängyn syleilystä.
Ensi viikolla pääsenkin jo muuttamaan toiseen huoneeseen. Vieläkin hailakan punaiset paneeliseinä vähän häiritsee minua mutta enköhän siihen totu. Anttilasta tilaamani kannettavakin varmaan saapuu ensi viikolla, en oikein jaksaisi odottaa sen tuloa *w*


Huomenna taas koulua. En jaksaisi mennä taas sinne laitokseen nyhjäämään, koska en kuitenkaan opi koskaan mitään ja tiedot sujahtavat toisesta korvasta sisään - kun taas toinen korva sujauttaa ne ulos saman tien. Niskanikin ovat vähän kipeät, kuten myös tuo ranne jolla kirjoitin neljä sivullista joka riville lausetta 'muistan aina ottaa oikeat tavarat mukaan', ihan kuin tuostakin oppisi jotain. Englantikaan ei suju, tiistaiksi pitäisi palauttaa koe huoltajan nimen kera mutta kas kummaa, empä sitä ole vielä ehtinyt näyttää. Toivottavasti maanantaina olisi isäkin kotona siihen aikaan kun olen hereillä, ettei opettaja taas alkaisi kiljumaan kurkku suorana vastuuntunnottomuudesta.

Minua alkaa pikkuhiljaa väsyttämään, yöllä valvotaan katse tietokoneen näytössä, kunnes kuudelta mennään nukkumaan ja kaksi tuntia myöhemmin herätään kouluun. Pitäisi todellakin saada takaisin unirytmi, tai muuten nukahtelen koulussa niin että luokan perältä kuuluu vain luja kopsahdus. Onneksi olen jo alkanut mennä aikasemmin nukkumaan, eilenkin menin kahdelta (ja nukahdin kolmelta kun luin siihen asti) ja heräsin yhdeksältä. Kyllä tämä tästä. Toivottavasti.

Mutta, hyvää yötä ja kaikkea muuta, muistakaa nukkua. Yritän painella petiin jo kahdentoista jälkeen, kun kuitenkin hiihtoloma on jo loppunut viikko sitten ja koulua taas huomenna. o/